VCA

Visie & Missie

Met een duidelijke visie op een duurzame toekomst voor iedereen, streeft Heijnens Comfort & Energie ernaar om innovatieve en kwalitatieve energieoplossingen te bieden. In deze tekst wordt onze visie en missie uiteengezet, waarbij we streven naar een wereld waarin schone en hernieuwbare energiebronnen de norm zijn

Onze visie: Een duurzame toekomst voor iedereen

Bij Heijnens Comfort & Energie is onze visie duidelijk: een wereld waarin duurzame energie toegankelijk is voor iedereen. Wij geloven in het creëren van een toekomst waarin onze kinderen kunnen leven in harmonie met de natuur, ondersteund door schone en hernieuwbare energiebronnen.

Onze missie: Innovatie en kwaliteit in energieoplossingen

Onze missie is om voorop te lopen in de energietransitie door innovatieve, betrouwbare en betaalbare energieoplossingen aan te bieden. Wij streven ernaar om het voortouw te nemen in technologieën zoals zonne-energie, warmtepompen, en energie-efficiënte systemen, en streven constant naar verbetering van onze diensten en producten. Ons doel is om elke klant te voorzien van de meest efficiënte en duurzame oplossingen, met een focus op persoonlijke service en klanttevredenheid.

Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Pedro Heijnens Algemeen directeur

Contact

Werken bij Heijnens

Ons bedrijf groeit snel. Daarom is er continu vraag naar nieuwe collega's. Heb jij bijv. ervaring in zonnepanelen en/of warmtepompen? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures! Een open sollicitatie is altijd welkom, ook indien je nog niet over relevante werkervaring beschikt.

Een hoge klanttevredenheid

Wij rusten niet voordat onze klanten tevreden zijn. Dit blijkt ook uit onze vele reviews. Hieronder vindt u de ervaringen van onze klanten.

Meer reviews