VCA
Offerte aanvragen

Onze nieuwe identiteit: Heijnens Comfort & Energie

P. Heijnens Installaties, al ruim 22 jaar een toonaangevende naam in de installatiebranche, evolueert! Met trots introduceren wij onze nieuwe identiteit: Heijnens Comfort & Energie. Deze verandering markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende groei en ontwikkeling. Onze nieuwe naam, Heijnens Comfort & Energie, weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en duurzame technieken met focus op zonnepanelen, warmtepompen, accu’s en laadpalen. In een wereld waar duurzaamheid en energiebeheer steeds belangrijker worden, zien wij het als onze missie om voorop te lopen in innovatieve en milieubewuste oplossingen. Pedro Heijnens (eigenaar) blijft nog steeds de drijvende kracht en het vertrouwde gezicht van de organisatie. De nieuwe naam geeft de richting aan waarin onze werkzaamheden zijn geëvolueerd. De focus op ‘Comfort & Energie’ benadrukt onze gespecialiseerde expertise in het bieden van energie-efficiënte en comfort-verhogende oplossingen.

Het nieuwe logo van Heijnens Comfort & Energie is zorgvuldig ontworpen om onze kernwaarden en ambities te symboliseren. Het beeldmerk in ons logo, dat een combinatie is van een blad en circulariteit, staat symbool voor groei en duurzaamheid.

De introductie van de nieuwe bedrijfsnaam en logo is meer dan alleen een cosmetische verandering; het is een transformatie die alle facetten van ons bedrijf raakt. Dit omvat een update van onze bedrijfskleding, briefpapier, contracten, website, en alle andere communicatiemiddelen. Deze overgang zal zorgvuldig en geleidelijk plaatsvinden in de komende periode. Met deze vernieuwing zetten we een mooie stap voorwaarts en zijn we vastberaden om een toonaangevende rol te spelen in de realisatie van innovatieve, comfortabele en energiezuinige oplossingen voor nu en voor de generaties na ons.

Contact
Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Pedro Heijnens Algemeen directeur

Contact