VCA

Nieuwe partner in innovatie laadstations: Smappee

Nieuwe partner in innovatie laadstations: Smappee

Ben je opzoek naar een snelle, veilige én toekomstbestendige laadpaal voor thuis of voor jouw bedrijf? Door onze nieuwe smaenwerking met Smappee voorzien wij in de nieuwste en meest innovatieve laadstations voor thuis en op kantoor.


Smappee heeft een aantal unieke voordelen:

  • Optimaal opladen met kostenefficiente energie opf zonne-energie
  • Tot wel 6 x goedkoper laden vergeleken met traditionele methoden
  • Waardevolle inzichten in energieverbuik dankzij het geïntegreerde energiebeheersysteem
  • Veilig laden zonder gesprongen zekeringen

 

Tot wel 6 x goedkoper laden vergeleken met traditionele methoden

Via het geïntegreerd energiebeheersysteem laad je jouw elektrische wagen doorheen de dag met zonne-energie of aan het laagste energietarief. Smappee zet zoveel mogelijk je zonne-energie in of tapt energie op basis van daluren, capaciteitstarief of dynamische tarieven. Dat is de goedkoopste energie voor je wagen en je huishoudelijke toestellen. Zo kan je tot 6x goedkoper laden en bespaar je makkelijk op je energiefactuur.

 

Waardevolle inzichten in energieverbuik dankzij het geïntegreerde energiebeheersysteem

De Smappee App en het Dashboard geven in detail de laadkosten weer van je laadpaal. Verder heb je ook zicht op je realtime totale verbruik, sluimerverbruik en zonneproductie. Bovendien kan je ook steeds het laden stoppen en terug opstarten.

 

Veilig laden zonder gesprongen zekeringen

Smappee’s slimme energietechnologie houdt de vinger aan de pols bij je elektrische aansluiting. Een piek aan verbruik in huis? Dan gaat er eventjes minder stroom naar de laadpaal. Zo kan je onbezorgd koken, strijken en bakken terwijl je wagen laadt. 

Offerte aanvragen
Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Bart Steinbusch Projectleider

Contact